MUCÍŠEK

22.09.2012 22:47

Ahoj,
naše morčátko se jmenovalo Knedlíček, ale s láskou jsme mu říkaly Mucíšek. Byl to nejlepší kluk na světě s krásným rezavým kožíškem, který nás po náročné operaci opustil včera (2.7.2012) v 19h. Dožil se necelých 4 a půl roků.
Na jaře jsme si všimly, že má na bříšku bulku. Šly jsme proto ke zvěrolékařce, která navrhla operativní odstranění. Bulka sice nebyla životu nebezpečná, ale Mucíškovi vadila a kousal si jí. Operace byla těžká, ale protože Mucíšek byl obrovský bojovník, úspěšně ji zvládnul a nádherně se zotavil... Ale bohužel, za dva měsíce po operaci se objevila druhá bulka, která strašně rychle rostla. Uzdravit se po druhé operaci, která byla mnohem náročnější než první, už Mucíšek nezvládl. Donesly jsme si ho domů a byly s ním až do poslední vteřiny.
Chceme Tě poprosit, abys našemu Mucíškovi pomohla do morčecího nebíčka. Byl to náš andílek, naše lásečka. Byl to statečný bojovník s obrovským srdíčkem. Nikdynikdy na něj nezapomeneme a budeme ho navždy milovat. Už teď nám strašně moc chybí a jeho ztráta bolí.
 
Moc děkujeme.
 
Mucíškovi milující maminky Gábi a Peťa